Primarul PSD al Rădăuţiului, Nistor Tătar, recunoaşte că are o relaţie bună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Fluture

„Avem o relaţie bună. Politic, avem viziuni diferite, dar nu am ajuns la nişte divergenţe”

Primarul PSD al municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar, a declarat la „Interviurile News Bucovina”: „Am o relaţie bună cu preşedintele Consiliului Judeţean. Nu am nicio problemă din punctul meu de vedere cu preşedintele Consiliului Judeţean. Am fost de vreo câteva ori. Eu nu sunt stilul de om care să stau să şterg praful pe uşi de la Consiliul Judeţean”.

Primarul de Rădăuţi a arătat că atunci când a fost la preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a fost bine primit. „Când am mers, m-a primit. A fost foarte OK domnul preşedinte, chiar sunt foarte mulţumit de modul cum m-a primit. Avem o relaţie bună. Din punct de vedere politic avem viziuni diferite, dar nu am ajuns la nişte divergenţe”.

El a menţionat că o problemă a existat doar în ceea ce priveşte alocarea de fonduri de la CJ Suceava pentru echipa de fotbal din Rădăuţi. „Cu fotbalul am avut (o problemă – n.n.), pentru că din punct de vedere procedural nu a fost corect” a spus Tătar.

El a arătat că sunt trei echipe de fotbal în Liga a III-a, cele de la Suceava, Fălticeni şi Rădăuţi, şi că a primit finanţare doar echipa din Suceava. „Nu e Consiliul Judeţean al municipiului Suceava” a spus Tătar, care a arătat că CJ Suceava nu obişnuia să aloce fonduri pentru sport, iar celor cărora li s-a acordat finanţare li s-a spus să facă o cerere.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI