Liderul PSD Rădăuţi, Nistor Tătar:

Dacă Viorica Dăncilă nu intră în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, se complică problemele în partid

…Iar dacă moţiune de cenzură nu trece, PSD prinde guvernarea până la terminarea mandatului

 Preşedintele PSD Rădăuţi, primarul Nistor Tătar, a declarat, la „Interviurile News Bucovina”, că nu crede că Guvernul va fi demis prin moţiunea de cenzură depusă de opoziţie. El consideră că dacă această moţiune nu trece, atunci PSD va rămâne la guvernare până la sfârşitul mandatului.

Tatar a spus că, din punctul său de vedere, nu pică Guvernul la moţiunea depusă de opoziţie, pentru că nu vede ca alte partide să fie interesate să intre la guvernare.

„E posibil orice. Când a intrat prim-ministru Ponta a fost la un vot (referindu-se la şansa de a fi demis guvernul – n.n.) Eu zic că nu. E care pe care. Încă nu se ştie dacă trece sau pică” a spus Tătar, care a apreciat însă că „dacă nu pică Guvernul la moţiune, PSD prinde guvernarea până la terminarea mandatului”.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, a spus că el va trebui să-şi facă treaba ca lider politic local şi că nu are legătură rezultatul PSD la alegerile prezidenţiale de candidatura lui la funcţia de primar.

„Eu trebuie să-mi fac treaba. Nu sunt legat eu la Primărie cu cine câştigă (alegerile prezidenţiale – n.n.). Eu trebuie să iau un scor cât mai bun. Rădăuţi a primit bani de la Guvern. Am primit şi anul acesta bani. (…) Trebuie să mulţumesc şi trebuie să scot rezultate. Nu stau voturile pentru preşedinte numai în Rădăuţi” a precizat Tătar.

El crede că în turul doi al alegerilor prezidenţiale vor intra Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă şi că „va fi care pe care”.

Tătar a menţionat că, din punct de vedere politic, în primul rând va trebui să fie scoşi oameni la vot şi să voteze „ce trebuie”.

„Dacă nu intră în turul doi (Dăncilă – n.n.), se complică problemele la nivel de în partid. Dacă intră în turul doi, nu cred că vor fi probleme grave” a mai spus Tătar. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: