De azi începe procedura de recepţie a şoselei de ocolire a municipiului Suceava

> Centura Sucevei va fi dată în trafic săptămâna viitoare > La şoseaua de centură Rădăuţi lucrările se execută în ritm accelerat, iar Ministerul Transporturilor a început demersurile pentru ruta ocolitoare Fălticeni

 Prefectura Suceava a anunţat, ieri, printr-un comunicat de presă, că în data de 17 septembrie au fost finalizate lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Suceava, conform termenului asumat de constructor prin contract, urmând ca începând de astăzi să fie demarată procedura de recepţie.

„Comisia de recepţie va fi prezentă în teren, astăzi şi mâine, în vederea efectuării testelor şi evaluărilor calitative şi cantitative ale investiţiei, care vor fi validate în laboratoarele pentru stabilirea calităţii CESTRIN, atât pe DN18, cât şi pentru varianta ocolitoare” se arată în comunicat.

Prefectura anunţă, totodată, că pe drumurile naţionale din judeţ continuă lucrările de reabilitare-modernizare: > pe DN17, în zona Ilişeşti, se execută lucrări de consolidare pentru punerea în siguranţă a drumului care a fost afectat de alunecări de teren repetate, în valoare de 23,18 milioane de lei fără TVA; > pe DN2 continuă lucrările de refacere a carosabilului asfaltic, fiind finalizată o porţiune de 13 km de drum, urmând în execuţie încă 10,5 km; > pe DN2 E, în zona Cacica, se efectuează lucrări de reciclare asfaltică pe o porţiune de 9 km, urmând ca în termen de două săptămâni să fie turnat ultimul strat de binder.

„Aşa cum am promis împreună cu constructorul, DN18 a fost dat în circulaţie la jumătatea lunii mai a acestui an şi efectuăm recepţia înainte de termen, iar varianta ocolitoare a Sucevei va fi dată în trafic săptămâna viitoare. O veste bună este aceea că la şoseaua de centură a oraşului Rădăuţi lucrările se execută într-un ritm accelerat, următoarea noastră preocupare fiind varianta ocolitoare pentru municipiul Fălticeni, unde Ministerul Transporturilor a început deja demersurile necesare” a declarat Mirela Adomnicăi, prefectul judeţului Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: