20 de elevi suceveni care au obţinut nota 10 la examenele naţionale au fost recompensaţi

Prefectul Mirela Adomnicăi: Astăzi premiem performanţa, nota 10, care înseamnă perfecţiune

20 de elevi care au obţinut nota 10 la bacalaureat sau la evaluarea naţională au fost premiaţi, luni, de ISJ Suceava, la Palatul Administrativ, în cadrul unei manifestări la care au participat, pe lângă elevii premiaţi, părinţi, bunici, profesori, directori de şcoli.

Prezentă la manifestare, prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat că succesul acestor elevi se datorează şi profesorilor, şi familiei.

„În afară de dascăli suntem şi părinţi. Ca toţi părinţii, avem tendinţa să ne ocrotim copiii. Dacă am putea să-i ţinem sub un clopot de sticlă, să nu-i afecteze nimic rău în viaţă, ar fi foarte bine. Dar nu aceasta este reţeta şi am constatat-o şi eu ca părinte. Dacă îi protejăm prea mult, până la urmă în viaţă le va fi mai greu să reuşească, iar dumneavoastră aţi reuşit să faceţi la şcoală ceea ce, uneori, noi, părinţii, nu reuşim să facem acasă din prea multă dragoste pentru copiii noştri. Şi vă sunt recunoscătoare şi ca părinte, şi ca sucevean, şi ca prefect” a spus Mirela Adomnicăi.

Prefectul a mai declarat că, timp de trei săptămâni, angajaţi ai Prefecturii Suceava, ai DSP Suceava, ai ISU Suceava, ai ISJ Suceava au făcut verificări în teren în ceea ce priveşte condiţiile în care copiii urmează să înceapă anul şcolar.

„Pot să vă asigur că, în cea mai mare parte, aceşti copii încep activitatea împreună cu profesorii în condiţii corespunzătoare” a declarat Adomnicăi.

Ea a recunoscut că este loc şi de mai bine.

„Vreau aici să vă promit că în ceea ce priveşte completarea, acolo unde este necesar, pentru a asigura condiţii de învăţământ corespunzătoare, o vom face. Este obligaţia noastră, pentru că în rest este munca dumneavoastră şi pasiunea dumneavoastră pentru aceste rezultate” a spus Mirela Adomnicăi.

Ea a felicitat elevii, dascălii şi părinţii.

„Astăzi premiem performanţa, nota 10, care înseamnă perfecţiune. Aş vrea să însemne acest eveniment un prilej de ambiţionare a celor care au fost cât pe ce atingă această perfecţiune. În acelaşi timp, pentru cei care nu au reuşit să atingă performanţa să fie o dovadă a faptului că se poate” a spus prefectul.

Mirela Adomnicăi a subliniat că sunt premiaţi copii şi din mediul urban, şi din mediul rural.

„Copiilor premiaţi astăzi le urez succes în această călătorie către succes. Călătoria nu va fi uşoară, dar deja aţi demonstrat că ştiţi ce trebuie să faceţi pentru a avea succes. Să munciţi, să fiţi ambiţioşi, să vă depăşiţi limitele” a spus Adomnicăi.

Elevii cu nota 10 la evaluarea naţională au primit premii în valoare de 1000 de lei, iar cei cu nota 10 la bacalaureat au primit câte 3000 de lei.

Au fost premiaţi:

Teodora Denisa Babalean de la Şcoala Gimnazială „Samson Bodnărescu” Gălăneşti;

Alexia Babiuc de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava;

Theodora Elena Bărbuţă – Şcoala Gimnazială „Regina Elisabeta” Rădăuţi;

Flavia Elena Bîrsan – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuţi;

Alina Carcea – Şcoala Gimnazială „Ioan Vicoveanu” Vicovu de Jos;

Filip Fabian Ciocan – Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului;

Elena Doruţa Coroamă – Şcoala Gimnazială „I.G. Sbiera” Horodnic de Jos;

Andrei Lupeş – Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava;

Ilinca Mareş – Şcoala Gimnazială „Vornicu Simion Tăutu” Comăneşti, structura Şcoală Gimnazială Humoreni;

Francesca Niculcea – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuţi;

Raluca Elena Sandu – Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni;

Alexia Maria Schipor– Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vicovu de Sus;

Rebeca Spoială – Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava;

Adela Ţicşa – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuţi;

Mihaela Todosi – Liceul Tehnologic „Nicanor Moroşan” Pârteştii de Jos;

Catinca Dobroghii – Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava;

Darius Lungu – Colegiul Tehnic Rădăuţi;

Andrei Alexandru Muntean – Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava;

Andrei Pavăl – Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava;

Georgiana Zbranca – Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: