Peste 20.000 de vizitatori şi spectatori la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” şi la spectacolul aniversar al Ansamblului „Ciprian Porumbescu”

> Gheorghe Flutur: În aceeaşi formulă ne vom deplasa şi în ţară

Consiliul Judeţean Suceava a organizat la finele săptămânii trecute, la Suceava, două evenimente importante care au atras peste 20.000 de vizitatori şi spectatori, a anunţat, ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, timp de 3 zile a fost organizat un „eveniment de ţinută” prin care s-a sărbătorit 65 de ani de la înfiinţarea Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”, un ansamblu de elită, o instituţie de prestigiu a Consiliului Judeţean Suceava, un important ambasador al judeţului Suceava şi al Bucovinei.

„Doar aici, în cele 3 zile, am avut peste 10.000 de spectatori. Doresc să mulţumesc pe această cale sucevenilor şi tuturor celor care au fost prezenţi” a spus Flutur.

El a menţionat că, tot în centrul municipiului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava împreună cu Asociaţia „Produs în Bucovina”, a organizat, în perioada 11-15 septembrie, Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”.

„Standurile şi produsele celor de la «Produs în Bucovina» au atras aprecierile vizitatorilor şi cumpărătorilor prezenţi într-un număr foarte mare pe esplanada Casei de Cultură. Am făcut şi voi continua să fac apel către suceveni să cumpere produse din judeţul Suceava” a spus Flutur.

El a adăugat că în cadrul Târgului au evoluat formaţii reprezentând toate zonele folclorice ale judeţului.

„Formatul şi locaţia s-au dovedit a fi de un real interes din partea sucevenilor, drept care ne propunem ca următoarele ediţii să le organizăm tot în centrul Sucevei” a anunţat Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că, în aceeaşi formulă de succes de la Suceava, vor fi făcute şi deplasări în ţară.

„În aceeaşi formulă ne vom deplasa şi în ţară” a spus preşedintele administraţiei judeţene, care a precizat că în prima parte a lunii octombrie, împreună cu cei de la „Produs în Bucovina”, CJ Suceava va fi la Cluj-Napoca. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: