Senatorul PSD Ioan Stan a mulţumit premierului Viorica Dăncilă pentru sprijinul acordat judeţului Suceava

> Viorica Dăncilă: Pentru noi este important să avem realizări în fiecare judeţ

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a mulţumit miercurea trecută, după Comitetul Executiv Judeţean al PSD, premierului Viorica Dăncilă pentru aprobarea proiectului pentru prelungirea conductei de gaz spre Vatra Dornei, pentru banii alocaţi la această rectificare pentru continuarea lucrărilor la DN 18, centura Sucevei şi centura Rădăuţiului, arătând că, faţă de sumele alocate iniţial, acum au fost alocate noi fonduri pentru aceste investiţii.

Referindu-se la discuţiile cu primarii, Ioan Stan a spus că „fiecare are o durere”, indiferent de culoarea politică.

Liderul social-democrat sucevean a făcut referire la faptul că primari suceveni s-au plâns de sumele mici primite la rectificarea bugetară.

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat că în cadrul şedinţei CEX de la Suceava au fost aduse în discuţie obiective de investiţii şi proiecte prin PNDL.

„Pentru noi este important să avem realizări în fiecare judeţ. Este important să ne implicăm în fiecare judeţ, pentru că social-democraţii au dat întotdeauna dovadă de solidaritate şi este important ca acest lucru să fie văzut de cetăţeni, să aducem alături de noi cât mai mulţi cetăţeni şi să implementăm programul de guvernare în continuare” a spus premierul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: