Gheorghe Flutur a verificat lucrările de asfaltare la drumuri judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat, ieri, evoluţia lucrărilor de asfaltare pe mai multe drumuri judeţene din judeţ şi şi-a exprimat nemulţumirea că în unele zone autorităţile locale nu au luat măsuri pentru a proteja lucrarea şi că au intrat tractoare peste asfaltul proaspăt turnat, afectând lucrarea.

Astfel, la Stulpicani se montează plasă din material geo-textil pentru ca asfaltul să facă priză cu betonul în condiţiile în care drumul respectiv a fost unul tehnologic pentru transportul minereului.

„Nu s-a mai făcut nimic de atâţia ani şi acum lucrăm la asta” a spus Flutur.

El a subliniat că proiectul care se realizează acum la Stulpicani a fost respins la finanţare de Guvernul PSD, care nu a aprobat includerea lui în PNDL şi că lucrările se fac cu fonduri ale Consiliului Judeţean Suceava.

Preşedintele CJ Gheorghe Flutur a spus că se continuă lucrările la Stulpicani şi că, din fericire, la licitaţie au fost şi tronsoanele până la Codrii Seculari de la Slătioara.

„Facem eforturi să continuăm şi spre Puzdra şi spre Broşteni” a spus Flutur.

El a mai declarat că se lucrează şi la Volovăţ, iar temperaturile caniculare generează probleme, pentru că se fac pauze mai dese pentru lucrători.

Totodată, Flutur a spus că unii şoferi nu respectă interdicţiile de circulaţie şi că la Volovăţ s-a intrat cu tractoarele peste asfaltul cald şi s-au făcut urme, impunându-se ca lucrarea să fie reparată în zona afectată, fiind o muncă făcută inutil în plus.

„Am făcut apel şi la Primărie şi la Poliţia locală să ne ajute să asigure timpul de aşteptare până ce se întăreşte bitumul” a spus preşedintele administraţiei judeţene. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: