Natalie Portman ridică ciocanul lui Thor

Noul film Thor – intitulat Thor: Love and Thunder – o readuce în acţiune pe Jane Foster în cea de-a patra fază a Universului Cinematografic Marvel, dar într-o postură nouă: de Zeiţă a Tunetului.

Potrivit Variety.com, Natalie Portman a urcat în weekend pe scena pregătită de realizatorii lui Thor 4 în cadrul evenimentului Comic Con din San Diego cu ciocanul lui Thor în mână şi a confirmat revenirea în franciză, alături de Chris Hemsworth şi Tessa Thompson (noua conducătoare a Asgardului).

„Am fost dintotdeauna invidioasă pe purtătorul acestui ciocan”, a spus Portman.

Fanii benzilor desenate cunosc deja povestea transformării lui Jane Foster în Preaputernicul Thor. În firul narativ început în 2014, Thor rămâne fără puteri şi renunţă la titulatura sa. Foster arată că are calităţile necesare pentru a-i urma; ea ridică ciocanul Mjolnir şi devine Zeiţa Tunetului.

Anunţul de la Comic Con a stârnit un val de entuziasm în mediul online, în special din partea fanelor, dar şi comentarii amuzante precum: „Într-o zi trebuie să te aşezi la casa ta şi să te măriţi cu Thor/Dar, mamă, eu sunt Thor!”, sau „Natalie Portman: Urăsc acest rol şi părăsesc MCU pentru totdeauna”/Marvel: Dar poţi fi chiar tu Thor!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: