421 de absolvenţi de clasa a VIII-a au absentat la proba scrisă la matematică din cadrul Evaluării Naţionale 2019

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a informat, marţi, că la proba scrisă la matematică din cadrul Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a au absentat 421 de candidaţi.

Sursa citată a menţionat că la examenul de Evaluare Naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a s-au înscris 6586 de candidaţi, iar la prima probă scrisă s-au prezentat 6165 de elevi şi 421 au absentat.

Niciunul dintre candidaţi nu a fost eliminat din examen.

Examenul este organizat în 158 de centre de examen, iar pentru evaluarea lucrărilor au fost constituite două Centre zonale de evaluare, unul la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, iar celălalt la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: