Posibilă fraudă în numele ANAF

> Sucevenii sunt atenţionaţi de Fisc că se trimit sms-uri sau email-uri în care li se spune că vor primi bani

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) atenţionat ieri contribuabilii asupra unei posibile fraude.

Potrivit unui comunicat al ANAF, contribuabilii sunt informaţi asupra unei posibile fraude care se petrece zilele acestea.

Astfel, persoanele fizice recepţionează sms-uri sau email-uri, în care sunt informaţi că pot primi bani de la ANAF.

Totodată, persoanele contactate în acest mod sunt sfătuite să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor şi PIN-urile acestora.

„Rugăm contribuabilii să nu acceseze site-ul din sms-urile primite şi, totodată, le reamintim că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite informaţii nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al instituţiei este www.anaf.ro” se arată în comunicatul ANAF. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: