Centenara municipiului Suceava, Lucea Bohatereţ, sărbătorită la împlinirea a 102 ani

Centenara municipiului Suceava, Lucea Bohatereţ, a fost sărbătorită la împlinirea a 102 ani, la eveniment fiind prezent şi primarul Sucevei, Ion Lungu.

El a spus că a avut plăcerea să participe la sărbătorirea „centenarei” oraşului Suceava, Lucea Bohatereţ, care împlineşte onorabila vârstă de 102 ani. Primarul a spus că centenara Sucevei a fost sărbătorită împreună cu familia.

„Ne rugăm la Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă parte de o bătrâneţe uşoară şi să o sărbătorim şi la anul pe data de 5 mai. La mulţi ani!” a transmis primarul Ion Lungu.

Lucea Bohatereţ s-a născut în mai 1917. Ea a fost educatoare şi are şi în prezent o memorie bună.

Lucea Bohatereţ a primit, anul trecut, distincţia „Cetăţean al Centenarului”, numărându-se între cei 28 de suceveni care au primit această distincţie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: