Campanie de dezinsecţie în parcurile şi locurile de joacă din municipiul Suceava

Viceprimarul Marian Andronache a anunţat că în cursul zilelor de miercuri şi joi, 24 şi 25 aprilie a.c., se vor desfăşura operaţiuni de dezinsecţie a parcurilor şi locurilor de joacă din municipiul Suceava.

„Ca urmare a informaţiilor apărute în presa locală privind apariţia căpuşelor, Primăria Municipiului Suceava, imediat după aprobarea bugetului, a contractat lucrarea de dezinsecţie pentru căpuşe şi insecte. Vremea capricioasă de săptămâna trecută nu a permis efectuarea acestei operaţiuni, aşa încât aceasta a fost programată pentru zilele de miercuri şi joi, între orele 22 – 6. Operaţiunea de dezinsecţie se va efectua în toate parcurile din municipiu, locurile de joacă şi zona de agrement Tătăraşi” a spus viceprimarul Marian Andronache. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: