Gânduri de Sărbători

Scriu cu sentimentul că sunt prea sărace cuvintele pentru a-mi exprima mulţumirea de a primi de ani buni revista „In Memoriam”, dar şi frumoase felicitări în preajma Sfintelor Sărbători.

De aceea vă mulţumesc vouă, celor ce editaţi această revistă de excepţie, conduşi de un stimat, apreciat şi iubit de toţi preot paroh dr. Viorel-Ioan Vârlan.

Aceleaşi sentimente îmi exprim şi faţă de colectivul redacţional de la „Crai nou”, condus de domnul director Dumitru Teodorescu, unde sunt publicate şi articolele mele.

Vă transmit urări de sănătate şi de spor în toate, rugând pe Dumnezeu să vă binecuvânteze strădaniile şi să vi le încununeze cu roade bogate, de folos sufletului şi vieţii.

Dragostea şi credinţa în Dumnezeu să vă facă de neînvins, iar pentru noi, cititorii, să rămâneţi mereu izvorul care ne tămăduieşte şi ne bucură!

ARTEMIZIA GHEORGHI,

Brodina

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: