Liviu Dragnea, primit cu fanfara la Dumbrăveni unde s-au organizat alegerile din PSD Suceava

> Noua conducere a PSD Suceava a fost aleasă în câteva minute, după trei ani de interimat > Dragnea: În sfârşit Ioan Stan a fost ales preşedinte

 Aproape o mie de persoane au participat, joi după-amiază, la Dumbrăveni, la un miting electoral al PSD, organizat în Sala Sporturilor din comună, unde a participat liderul PSD Liviu Dragnea şi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Conducerea PSD a fost primită cu fanfară, iar Liviu Dragnea a făcut „o baie de mulţime” în timp ce prietena lui, Irina Tănase, se fotografia cu diverşi susţinători.

În sala unde a fost organizat mitingul, militanţi ai PSD au agitat steaguri tricolore, ale UE şi pancarte cu mesajul „Liviu Dragnea Preşedinte”

La acest miting, Liviu Dragnea a fost deranjat când discursul său a fost întrerupt de un tânăr care i-a spus că PSD nu a făcut nimic.

„Ce am făcut noi?”, s-a întrebat Liviu Dragnea, fiind completat de un tânăr: „Nimic!”.

Preşedintele PSD a replicat: „Nimic eşti tu. Ţi-o spun direct. Ai răbdare să spun ce am făcut noi, mincinosule!”.

Liviu Dragnea a vorbit apoi despre măriri de salarii şi pensii şi alocări de fonduri pentru satul românesc şi pentru susţinerea agriculturii şi a acuzat interesele străine că acţionează împotriva românilor şi că aceştia ar fi susţinuţi de Klaus Iohannis şi de cei care au tăiat un sfert din venituri.

După miting, delegaţii la conferinţa judeţeană a PSD Suceava au participat la şedinţa extraordinară, unde alegerile au durat câteva minute, candidaţii fiind loc pe loc, fără să existe o competiţie.

Astfel, prin ridicare de mâini, a fost ales preşedinte senatorul Ioan Stan, iar vicepreşedinţi au fost aleşi parlamentari, şi mai mulţi primari, Gavril Mârza, dar şi liderul OM PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, care însă a lipsit de la această şedinţă. Totodată, a fost aleasă şi conducerea Biroului Permanent Judeţean.

„Vreau să-l felicit pe domnul Ioan Stan pentru faptul că în sfârşit a fost ales preşedinte. S-a tot amânat această conferinţă”, a spus Liviu Dragnea.

El le-a spus membrilor PSD Suceava că Ioan Stan are capacitatea să-i unească şi să-i conducă spre un rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare şi chiar la cele prezidenţiale.

Întrebat în conferinţa de presă de lipsa de competiţie din PSD Suceava, Liviu Dragnea a răspuns că în această organizaţie s-a decis de comun acord să se meargă cu această echipă şi a subliniat că nu se poate vorbi de lipsă de competiţie în partid.

La Conferinţa de alegeri a PSD Suceava au fost mai multe discursuri din partea unor primari şi a miniştrilor care l-au însoţit pe liderul PSD.

După ce primarul de Voitinel, Maria Pleşca, a spus „instanţă” în loc de „asistenţă”, iar primarul de Dumbrăveni, Ioan Pavăl, a spus că va merge cu el până la capăt, indiferent care va fi acest capăt, arătând că a cunoscut oameni care au ajuns în arest, liderul PSD Liviu Dragnea a abordat problemele sale cu justiţia, clamând că a furat noroaie pentru a se turna asfalt, că a furat spitale închise pentru a deschide şi moderniza spitale şi că, în general, „a furat” viaţa grea a românilor pentru a le oferi acestora o viaţă mai bună.

El a spus că se încearcă să fie lovit din toate direcţiile, dar că el rezistă şi că rămâne cu coloana dreaptă chiar dacă a avut probleme medicale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: