Un sucevean care lucrează în Anglia propune realizarea unui pasaj suprateran între corpurile Spitalului Judeţean

> Se poate realiza repede, cu costuri mici şi este foarte util, consideră Ioan Jijie

Un sucevean care lucrează în Marea Britanie consideră că problema legăturii între corpurile nou şi vechi ale Spitalului Judeţean de Urgenţă ar putea fi soluţionată prin realizarea unui pasaj suprateran.

Suceveanul Ioan Jijie, care locuieşte în prezent la Londra, ne-a transmis că a fost intrigat citind că primarul Ion Lungu a arătat că se renunţă la pasajul subteran între corpurile SJU Suceava, pentru că proiectul ar fi mult prea scump şi presupune devierea conductelor magistrale de utilităţi.

El s-a întrebat de ce nu se gândesc autorităţile locale la realizarea unui pasaj suprateran.

Ioan Jijie a explicat că lucrează la un astfel de pasaj suprateran în Anglia şi consideră că este o soluţie foarte bună, pentru că se poate realiza repede, cu costuri mici şi că este şi comod pentru beneficiari. El a spus că pasajul la care lucrează este între o parcare etajată şi intrarea în Aeroportul Luton, fiind construit pe structură metalică. „E foarte comod. Cu lift, cu scări. Este foarte util” a precizat Ioan Jijie, menţionând că o asemenea soluţie ar putea fi luată în calcul de autorităţile sucevene. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: