Fostul senator PSD pentru colegiul de munte al judeţului Suceava, Neculai Bereanu, s-a alăturat Pro România

> Organizaţia Suceava are deja peste 1.400 de membri şi se consolidează în toate localităţile, anunţă Cătălin Nechifor

 Preşedintele Organizaţiei Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat, vineri, că fostul senator PSD Neculai Bereanu, care a reprezentat zona de munte a judeţului Suceava în Senat în mandatul 2012 – 2016, s-a alăturat Pro România.

„Este un om care a încercat în acest mandat să ducă mesajul muntelui din Bucovina, din judeţul Suceava, în Parlament. Am convingerea că prin ceea ce a făcut, prin ceea ce va face în viitorul apropiat va putea să continue proiectele începute şi care au fost de succes” a spus Nechifor.

El a menţionat că echipa Pro România numără peste 1.400 de membri în judeţul Suceava şi are organizaţii în 102 localităţi.

„În Pro România s-au înscris oameni de calitate, care nu au făcut cu toţii politică. Sunt foarte mulţi la primul contact cu viaţa politică şi sunt oameni hotărâţi şi cred că deja putem să ne consolidăm ca a treia forţă politică a judeţului Suceava după PNL şi PSD şi suntem pregătiţi pentru prima confruntare politică, alegerile europarlamentare” a spus deputatul sucevean.

La rândul său, Neculai Bereanu a spus că a fost alături de Cătălin Nechifor pentru că a avut încredere în acest tânăr politician şi că împreună au dezvoltat mai multe proiecte în zona de munte a judeţului Suceava.

El a enumerat între proiectele realizate în mandatul 2012 – 2016 drumul turistic TransRarău, care a devenit de interes naţional, Festivalul Muntelui din zona Rarău, construirea Şcolii Generale Nr. 4 din Vatra Dornei, dar şi primul târg agricol care a fost organizat la Floreni şi care nu a mai fost continuat, deşi zona are nevoie de astfel de evenimente.

Totodată, fostul senator Bereanu a spus că în mandatul său a reuşit să determine ca Agenţia Naţională a Muntelui să aibă sediul la Vatra Dornei, aceasta fiind legătura între fermierii din zona de munte şi Ministerul Agriculturii pentru realizarea de politici publice care să dezvolte economic zona de munte. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: