Autorităţile sucevene s-au întâlnit cu ambasadorul Africii de Sud, Jabu Mbalula

> Gheorghe Flutur i-a prezentat o ofertă de colaborare în domeniul turismului, inclusiv de lux, şi de dezvoltare a unor relaţii comerciale

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit ieri, la Palatul Administrativ, cu Excelenţa Sa Jabu Mbalula, ambasadorul Republicii Africa de Sud la Bucureşti, la discuţii fiind prezenţi şi prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, şi primarul Sucevei, Ion Lungu.

Cu aceasta ocazie, Gheorghe Flutur a făcut o prezentare a judeţului şi a venit cu o ofertă privind mai multe domenii de colaborare. Astfel, unul dintre domenii este turismul, inclusiv turismul de lux, având ca atracţii monumentele UNESCO, Parcul Naţional Călimani, staţiuni balneare, satele tradiţionale.

Un alt domeniu vizează dezvoltarea unor relaţii de colaborare cu Universitatea „Ştefan cel Mare”, în domeniul educaţional şi al cercetării. Totodată, ambasadorului sud-african i s-a propus şi dezvoltarea unor relaţii comerciale în domeniul produselor din lemn, textile sau încălţăminte. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: