Elevii din clasele a VII-a şi a VIII-a, aşteptaţi să participe la Târgul ofertelor educaţionale

Unităţile liceale din judeţul Suceava vor prezenta oferta de şcolarizare pentru anul şcolar 2019 – 2020 în cadrul celei de a XX-a ediţii a Târgului ofertelor educaţionale, la care sunt aşteptaţi să participe elevii din clasele a VII-a şi a VIII-a din judeţul Suceava.

Coordonatorul evenimentului, prof. consilier CJRAE Suceava Maria Adriana Nichitean, a precizat, luni, într-un comunicat de presă, că târgul se va desfăşura vineri, între orele 10-18, la Shopping City Suceava, fiind organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

„Sunt aşteptaţi elevii claselor a VII-a şi a VIII-a din judeţul Suceava, însoţiţi de profesori sau părinţi, la standurile amenajate de fiecare instituţie de învăţământ, pentru a se informa cu privire la ofertele educaţionale ale liceelor şi colegiilor sucevene” a precizat Nichitean.

Ea a spus că CJRAE Suceava va avea amenajat un stand la care profesorii consilieri vor aplica teste de interese elevilor şi vor oferi consiliere, la cerere. Pe scena amenajată în cadrul târgului, liceeni din judeţul Suceava vor susţine momente artistice.

„Ediţie aniversară, comunicare între generaţii, cerere şi ofertă, teste de interese, consiliere, talente pe scenă… Acestea sunt reperele celei de-a XX-a ediţii a Târgului ofertelor educaţionale, organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava” a mai spus Nichitean.

La ediţia precedentă a târgului au participat cu standuri de prezentare 24 de unităţi liceale de stat şi particulare din judeţ, dar şi o şcoală postliceală sanitară. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: