Doi copii din Vatra Dornei, consilieri onorifici ai ministrului Mediului

> Ei au impresionat o ţară întreagă după ce au strâns gunoaiele de pe strada lor

Doi copii din Vatra Dornei au fost recompensaţi, marţi, de ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, cu titlul de consilieri onorifici, dar şi cu biciclete şi rechizite pentru toţi colegii lor de clasă.

Graţiela Gavrilescu a anunţat, pe pagina sa de socializare, că i-a cunoscut marţi pe Georgian şi Andrei.

„Sunt doi copii minunaţi din Vatra Dornei, care au impresionat o ţară întreagă cu gestul lor: din proprie iniţiativă şi-au sacrificat o zi de joacă şi au strâns gunoaiele de pe strada lor” a scris ministrul Mediului.

Graţiela Gavrilescu a menţionat că, fiind prezentă marţi în zonă, a vrut neapărat să îi cunoască pe aceşti doi micuţi, al căror gest are puterea de a inspira milioane de oameni.

„Le-am adus în dar două biciclete, dar şi penare din materiale reciclate şi rechizite pentru toţi colegii lor de clasă. Iar începând de astăzi, Georgian şi Andrei sunt consilieri onorifici ai ministrului Mediului” a anunţat Graţiela Gavrilescu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: