Primarul Ion Lungu va anunţa în decembrie dacă va candida pentru al cincilea mandat:

De Crăciun voi da o veste bună sucevenilor

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, ieri, că o decizie privind o nouă candidatură la funcţia de primar al Sucevei o va lua în luna decembrie şi atunci va face şi anunţul.

El a precizat că la vârsta şi la experienţa lui în acest domeniu va lua „cea mai bună decizie”.

„La părul meu alb nu am nevoie nici de sprijin, nici de recomandări. Mă sprijin şi mă recomand singur. Decizia este sută la sută a mea, dacă voi candida sau nu. Această decizie a mea depinde sută la sută de suceveni, dacă mă vor dori sau nu în continuare” a spus Lungu.

Cu jumătate de an înainte de alegeri, a informat el, va comanda un sondaj profesionist, după care va trage o concluzie care va fi anunţată în luna decembrie.

„De Crăciun vă voi da o veste bună. Unii se vor bucura, alţii vor să scape de Lungu. Va fi (vestea – n.n.) bună oricum” a spus Ion Lungu.

Ion Lungu este primar din 2004 când a fost ales din partea PNL, după care a fost reales în 2008 şi 2012 din partea PDL, iar în 2016 a obţinut un nou mandat de primar candidând din partea PNL. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: