Ministerul Sănătăţii a repartizat DSP Suceava încă 1400 de doze de vaccin antigripal

Potrivit consilierului responsabil cu relaţiile cu publicul din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Bianca Bighiu, instituţia a primit de la Ministerul Sănătăţii încă 1400 de doze de vaccin antigripal, aproape toate dozele fiind deja distribuite medicilor de familie, în funcţie de solicitări.

Bighiu a spus că DSP Suceava a avut cereri de suplimentare a dozelor de vaccin de la 93 de medici de familie, aceştia solicitând între 10 şi 300 de doze de vaccin.

Ea a precizat că de la debutul campaniei de vaccinare împotriva gripei din sezonul rece 2018 – 2019, în judeţul nostru s-au vaccinat 37.001 de persoane din grupele de risc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: