Douăzeci de parcele atribuite gratuit de Primăria Suceava au fost abandonate

> Aflate în cartierele Europa şi Tinereţii, acestea vor fi repartizate altor suceveni, după ce beneficiarii iniţiali au plecat în străinătate ori şi-au cumpărat apartamente de pe piaţa liberă

 Primăria Municipiului Suceava dă în folosinţă gratuită, tinerilor interesaţi, 20 de parcele de teren. Primarul Ion Lungu face cunoscut amatorilor că 15 loturi sunt disponibile pe Dealul Tătăraşi, iar altele cinci sunt neocupate pe Dealul Mănăstirii Teodoreni.

„Sunt parcele de teren la care s-a renunţat din anumite considerente. Unii au cumpărat apartamente, iar alţii au plecat în străinătate. La compartimentul specializat al executivului sucevean sunt depuse 41 de cereri, cu maxim 22 de puncte şi minim 5 puncte, repartizarea făcându-se cel mai târziu în luna martie, astfel încât beneficiarii să poată construi” a declarat edilul-şef Ion Lungu.

Reamintim că ţăruşii de delimitare a noului cartier Europa, destinat tinerilor în vârstă de până la 35 de ani, au fost bătuţi de şeful executivului sucevean pe 9 mai 2012, de Ziua Europei, deci aproape cu 8 ani în urmă. La acea dată, municipalitatea a repartizat 142 de loturi de casă pe Dealul Tătăraşi, primarul Ion Lungu declarând că denumirea atribuită cvartalului vine ca o recunoaştere pentru finanţările europene accesate de la Uniunea Europeană. 26

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI