Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava şi-a prezentat bilanţul pentru anul 2018

Şedinţa de bilanţ a activităţii desfăşurate în 2018 de Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava s-a desfăşurat, luni, în sala Senatului de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV).

Potrivit unui anunţ al Prefecturii Suceava, acesta a fost un cadru firesc de desfăşurare a unui astfel de eveniment, întrucât între Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) şi USV există încheiat un protocol de colaborare, care vizează desfăşurarea unor proiecte şi activităţi comune referitoare la prevenirea corupţiei.

La prezentarea realizată de şeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Suceava, comisar-şef Gheorghe-Marius Asmarandei, au participat directorul general-adjunct al DGA, comisar-şef de poliţie Octavian Melintescu, prefectul judeţului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, reprezentanţi ai unor instituţii din structura Ministerului de Interne, rectorul USV, prof. univ. dr. Valentin Popa, în calitate de gazdă a întrunirii.

Au participat, de asemenea, reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, ai Tribunalului Suceava şi alţi invitaţi, precizează sursa citată. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI