Revelionul 2018 – 2019, cu artişti „cunoscuţi şi talentaţi care îi vor distra pe suceveni”

> La miezul nopţii, conform tradiţiei, primarul Ion Lungu va ura „La mulţi ani!” celor prezenţi şi va ciocni un pahar de şampanie cu petrecăreţii

Pentru al cincisprezecelea an consecutiv, sub conducerea lui Ion Lungu, Primăria Suceava organizează Revelionul în aer liber. Manifestările vor avea loc în parcarea Iulius Mall, pe scenă urmând a evolua Ada Band, Paula Selling, Shift, Andra Matei, Ana Ilka Mureşan, Doina Ciprian Petroaie, Alexandru Recoliuc, Lucia Păltineanu, Clara Hurjui, Nicolae Vieru şi alţi artişti „cunoscuţi şi talentaţi de muzică populară locală, care îi vor distra pe suceveni în noaptea Revelionului”. La miezul nopţii, conform tradiţiei, primarul Ion Lungu va ura „La mulţi ani!” celor prezenţi şi va ciocni un pahar de şampanie cu petrecăreţii. Deşi au fost multe solicitări, edilul-şef spune că organizarea Revelionului pe esplanada Casei Culturii nu este tocmai recomandată. „Am o rezervă în acest sens, cu toate că au fost unele spectacole în centru, însă noaptea de Revelion este una mai specială. Lumea sărbătoreşte, vine cu sticla de şampanie, o dă de pământ, ca să poarte noroc, şi riscăm să distrugem totul, pe acolo, prin zonă” a precizat Ion Lungu.

În scopul finanţării şi organizării în comun a acţiunilor de interes local cuprinse în proiectul „Revelionul sucevenilor 2018 – 2019”, municipiul Suceava s-a asociat cu SC Attrius Developements Iaşi. Asocierea este valabilă pentru intervalul 10 – 31decembrie 2018 şi priveşte manifestările care se vor desfăşura în parcarea Iulius Mall Suceava în noaptea de trecere dintre ani. Potrivit contractului de asociere, contribuţia municipiului constă în alocarea din bugetul local a sumei de 170.000 de lei şi în coordonarea evenimentelor programate prin proiect. La rându-i, firma ieşeană va participa cu suma de 50.000 de lei, punând la dispoziţie şi parcarea Iulius Mall Suceava.

La Revelionul 2016-2017, bugetul total a fost de 150.000 de lei, dintre care 100.000 lei din vistieria municipală, diferenţa reprezentând coparticiparea supermarketului amintit. Cu prilejul Revelionului 2015 – 2016, de la bugetul municipiului Suceava s-au alocat doar 50.000 de lei, sumă de trei ori mai mică faţă de cea propusă la această dată. Tot atunci, Iulius Mall a pus la dispoziţie parcarea proprie, iar pentru susţinerea manifestărilor a participat cu 50.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: