Dra Magdalena Iurescu, cetăţean de onoare al comunei Bilca

Cu ocazia şedinţei Consiliului Local al comunei Bilca din data de 19.12.2018, s-a acordat titlul „Cetăţean de Onoare” drei Magdalena Iurescu, fiică a localităţii, câştigătoare a zece ediţii consecutive ale emisiunii de cultură generală „Câştigă România”, difuzată de TVR 2, ea cucerind astfel marele premiu al concursului, fiind prima femeie şi cea mai tânără persoană care obţine acest premiu. Magdalena Iurescu a absolvit în calitate de şefă de promoţie Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, apoi un master, iar anul acesta a obţinut doctoratul.

„Toate aceste realizări de excepţie au fost obţinute în condiţiile în care dra Magdalena Iurescu este nevăzătoare” se arată în expunerea de motive la hotărârea Consiliului Local Bilca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: