Au scăpat cu viaţă graţie intervenţiei prompte a pompierilor

Misiune de salvare contra-cronometru derulată de pompierii suceveni pe parcursul zilei de joi. Aceştia au fost solicitaţi să intervină în viteză pentru a salva o persoană aflată captivă într-o maşină care ameninţa să se prăbuşească în albia unui pârâu. Autoturismul a ajuns în situaţia respectivă după ce şoferiţa lui a pierdut controlul volanului în timp ce trecea peste un pod, a lovit balustrada acestuia şi a rămas suspendat. Întreaga poveste s-a petrecut pe raza localităţii Plopeni.

Potrivit Biroului de presă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, în interiorul vehiculului se aflau două femei, iar una dintre ele a rămas blocată în interior, în imposibilitate de a ieşi. Chemaţi în ajutor, salvatorii militari suceveni au asigurat prima dată maşina, după care au extras persoana blocată. Când cele două ocupante ale maşinii s-au aflat în siguranţă, autoturismul a fost repus pe carosabil. Din fericire, evenimentul s-a încheiat fără să se înregistreze victime, cele două persoane implicate, după ce au fost evaluate de personalul medical, refuzând transportul la spital. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: