Liceul Special Bivolărie marchează 110 ani de existenţă

Liceul Tehnologic Special Bivolărie a organizat, luni, festivitatea de deschidere a manifestărilor prilejuite de aniversarea a 110 ani de existenţă a şcolii, la care au participat, alături de elevi, cadrele didactice şi personalul administrativ al unităţii, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Suceava, ai comunităţii locale, directori ai şcolilor speciale din judeţ şi o delegaţie din partea şcolii-mamă, fostul Institut de Orbi şi Surdomuţi „Regina Maria”, înfiinţat în 1908 la Cernăuţi.

Programul a inclus o prezentare a istoricului şcolii, un moment artistic, o expoziţie de fotografii şi documente, precum şi dezvelirea unei plăci aniversare.

Au fost înmânate plachete şi diplome, aducând astfel un omagiu tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea unităţii de învăţământ, precum şi celor care continuă azi, ca şi ieri, misiunea Liceului Tehnologic Special Bivolărie.

Activităţile dedicate evenimentului continuă pe parcursul întregii săptămâni, finalizându-se vineri, cu o întâlnire între generaţii de elevi şi profesori, a precizat directorul unităţii şcolare, Viorica Georgescu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: