Kanye West: „Mă distanţez de politică. Am fost folosit”

Rapperul Kanye West, un susţinător proeminent al preşedintelui american Donald Trump, a declarat că se simte „folosit” şi a anunţat într-o serie de mesaje publicate pe Twitter că a decis să se distanţeze de politică, informează DPA. „Ochii mei sunt acum larg deschişi şi înţeleg acum că am fost folosit pentru a promova mesaje în care eu nu cred. Mă distanţez de politică şi mă voi concentra total asupra creativităţii”, a scris artistul american într-unul dintre acele mesaje online.

Mesajul a fost publicat la doar câteva săptămâni după ce rapperul a purtat din nou o şapcă cu celebrul slogan de campanie „Make America Great Again” şi şi-a exprimat sprijinul faţă de Donald Trump în timpul unei întâlniri cu accente aproape suprarealiste, televizată, cu preşedintele american, ce a avut loc în Biroul Oval de la Casa Albă.

Kanye West, unul dintre puţinii artişti de seamă care îl susţin în mod deschis pe preşedintele Trump, a precizat că motivele prezenţei sale la Casa Albă aveau legătură cu o serie de chestiuni sociale, precum violenţele comise cu arme de foc şi reforma penitenciarelor americane.

Kanye West a mulţumit, de asemenea, familiei şi rudelor sale pentru faptul că au susţinut „credinţele (sale) reale”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: