Atletism, Campionatul Mondial de Alergare Montană

Performanţe de excepţie pentru sportivii români

> Medalie de bronz pentru echipa feminină de juniori şi locul 5 la juniori pentru Gabriel Bulardă de la CSM Vatra Dornei

La finele săptămânii trecute, pe un traseu splendid din Andorra, s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Alergare Montană pentru seniori şi juniori, competiţie ajunsă la ediţia cu numărul 34. La întreceri au luat startul 311 atleţi, reprezentând 39 de ţări.

Delegaţia condusă de antrenorul federal, nimeni altul decât suceveanul Silviu Casandra, s-a comportat admirabil reuşind să cucerească medalia de bronz cu echipa feminină de junioare. Din reprezentativa României au făcut parte Alexia Hecico, Angela Olenici, Loredana Viziteu şi Irina Bordeianu. Cea mai bună clasare la individual a fost locul 6 obţinut de Alexia Hecico. Suceveanca Angela Olenici, antrenată de profesorul Toader Flâmând, s-a situat la individual pe locul 11.

În competiţia masculină, echipa României de juniori s-a situat pe locul 4, la un pas de podiumul de premiere. Cea mai bună clasare la individual masculin juniori a fost cea a lui Gabriel Bulardă, de la CSM Dorna Vatra Dornei, sportivul pregătit de Cristian Prâsneac încheind cursa pe locul 5 după trei ugandezi şi un britanic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: