Cătălin Nechifor, responsabil cu domeniul administraţiei publice în cadrul Pro România

> Deputatul de Suceava va redacta proiectul reformei administraţiei din ţară

Deputatul de Suceava Cătălin Nechifor se va ocupa de domeniul administraţie publică în cadrul Pro România, potrivit anunţului făcut de liderul Pro România, Victor Ponta, la lansarea Agendei Politice 2018-2024, eveniment care s-a desfăşurat luni seara, la Bucureşti.

Astfel, Victor Ponta l-a anunţat pe Cătălin Nechifor drept coordonator al proiectului de reformă a administraţiei publice locale.

„Cătălin, alături de care am început politica în 2002, la Suceava, în 2012 a devenit preşedinte de consiliu judeţean şi, nedevenind baron, în 2016 nu a mai fost preşedinte. Vreau să cred că Pro România, tocmai pentru că nu depinde nici de baroni locali, nici de alianţa cu UDMR, poate să vină şi să vorbească şi să propună un proiect adevărat de reformă administrativă. Evident că 41 de judeţe, opt regiuni, 3.200 de localităţi cu 3.200 de primării, de consilii locale, nu sunt o structură eficientă pentru societatea românească în anii care urmează. Dacă nu depindem nici de baroni şi nici de UDMR, noi trebuie să venim cu acel proiect de reformă a administraţiei publice locale şi să-l promovăm chiar dacă nu avem forţa politică de a-l impune” a spus Ponta.

El a prezentat cu ocazia acestui eveniment echipa Pro România şi a anunţat că săptămâna viitoare va fi depusă cererea de grup parlamentar.

În octombrie – noiembrie va fi organizat congresul partidului, a anunţat Ponta.

El a mai spus că Pro România va desemna şi candidaţii la europarlamentare „din rândul celor care vorbesc limba română şi engleză”.

Victor Ponta a mai arătat că la congres va fi desemnat şi candidatul pentru alegerile prezidenţiale, făcând referire la senatorul Ecaterina Andronescu, prezentă în sală. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: