Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava are un nou director

 Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră (BRCT) Suceava pentru graniţa România – Ucraina are un nou director, ing. Cezar Grozavu. Schimbarea a fost făcută publică ieri, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la sediul BRCT Suceava. Ing. Cezar Grozavu vine să se ocupe de activitatea BRCT Suceava de pe poziţia de manager public, AM POR, în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, experienţa sa în domeniul proiectelor cu finanţare europeană fiind astfel certificată.

Alături de Ingrid Bucşa, de la Secretariatul Tehnic Comun şi Adriana Nicula, coordonator Informare, Publicitate, Selecţie, noul şef al BRCT Suceava a făcut un bilanţ succint al programului România – Ucraina – Moldova, precum şi o prezentare a noului program România – Ucraina, ce se desfăşoară în perioada 2014-2020.

„E o provocare personală această funcţie. E un program foarte provocator. De departe e cel mai întins program operaţional al României” a precizat Cezar Grozavu.

S-a pus accent, în cadrul conferinţei de presă, şi pe sesiunile de informare pentru cele două apeluri de propuneri de proiecte din cadrul Programului Operaţional Comun România – Ucraina 2014 – 2020, sesiuni organizate de Secretariatul Tehnic Comun al Programului Operaţional Comun România – Ucraina 2014-2020 în aria eligibilă a programului, pentru a prezenta regulile apelurilor de proiecte „Hard” şi „Soft”.

La Suceava, sesiunea de informare va avea loc luni, 15 ianuarie 2018, începând cu ora 9, la Consiliul Judeţean – sala de conferinţe „Ştefan cel Mare”. (C.V.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: