Cătălin Nechifor:

La pârtia de schi de pe Rarău, mai mult „pas-ski” în loc de „ski-pass”

… >Din cauză că pârtia nu are operator desemnat de Primărie >Dacă mâine s-ar face plata lucrărilor situaţia rămâne neschimbată

Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, consideră la Câmpulung Moldovenesc se poate vorbi, deocamdată, de un nou concept turistic, respectiv „pas ski” în loc de ski-pass.

„Mare ceartă mare la Câmpulung Moldovenesc. PNL acuză PSD că nu a decontat toate lucrările la pârtia de schi din Rarău şi că, din cauza asta, nu se va schia în această iarnă, PSD zice că nu s-au transmis actele pentru decontare de către Primărie la Ministerul Turismului şi că din cauza asta nu se va schia în iarna aceasta” scrie Nechifor pe pagina sa de socializare.

El doreşte însă să lămurească chestiunea şi arată că pe pârtia din Rarău nu se va putea schia, deocamdată, din două cauze principale.

Prima cauză este că nu prea e zăpadă, iar a doua că pârtia nu are operator desemnat de Primărie pentru exploatare.

„Deci chiar dacă Primăria ar trimite azi actele la Bucureşti şi Guvernul ar face mâine plata, tot aia e” susţine Nechifor.

El consideră însă că vina aparţine autorităţilor locale liberale, care ar fi blocat cu bună ştiinţă lucrările, prin acţionarea în instanţă a firmei ce executa lucrările, după care, fără motivare, a retras acţiunea.

„Bunul simţ al liberalilor din judeţ e sublim, să stai numai cu mâna întinsă la Guvern după bani, să fi blocat cu bună ştiinţa orice posibilitate de continuare a lucrărilor la pârtie între 2012 şi 2016, prin acţionarea în instanţă a firmei constructoare (acţiune pe care au retras-o în 2016 – fără o motivare), asta înseamnă să fii şmecher (profit maxim, după ce s-au văzut cu sacii în căruţă, s-au apucat de ceea ce ştiu ei mai bine şi anume să critice fără nicio logică)” a conchis Cătălin Nechifor.

În ultimele zile, organizaţiile sucevene ale PNL şi PSD s-au combătut prin comunicate privind darea în folosinţă a pârtiei de schi din Masivul Rarău.

PNL a acuzat Guvernul PSD că nu decontează lucrările executate, iar pârtia nu poate fi omologată pentru a putea deveni operaţională, în timp ce PSD s-a apărat susţinând că documentele transmise de Primăria Câmpulung Moldovenesc în vederea decontării nu erau complete şi că plata ar urma să se facă în cursul acestei săptămâni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: