Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava deschide cea de-a doua stagiune cu premiera spectacolului „D’ale carnavalului”

 Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava deschide joi, 14 septembrie 2017, cea de-a doua stagiune, cu premiera spectacolului „D’ale carnavalului” de I. L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu. Astfel, debutul stagiunii teatrale 2017-2018 aduce publicului o nouă variantă a clasicei comedii.

Potrivit unui comunicat de presă, premiera spectacolului este programată pe 14 septembrie, la ora 19, următoarea reprezentaţie fiind pe 23 septembrie.

„Când vorbim de scrierile lui Caragiale nu ezităm să vorbim despre actualitatea lor. Şi asta pentru că societatea românească nu a evoluat prea mult în mai bine de o sută de ani. Structura morală a personajelor din operele lui Caragiale este regăsită şi astăzi. O recunoaştem în mass-media, în politică sau chiar pe stradă. Ne confruntăm cu aceleaşi probleme, cu acelaşi comportament de mahala şi răspundem cu aceeaşi trăncăneală ca acum un secol în urmă.

«D’ale carnavalului» pune sub lupă toate metehnele noastre dintotdeauna, ne arată substanţa care ne-a fost alterată şi care ne-a transformat în moftangii, în mitocani, în corupţi, în înşelaţi şi înşelători, în haplea, în mangafale. Şi lista poate continua. Nu degeaba acţiunea se petrece într-un carnaval, timp al «lumii întoarse cu susul în jos», când toţi poartă măşti. Masca este cea care ascunde identitatea, dar şi cea care aduce la lumină adevărata esenţă umană” a precizat regizorul Tudor Lucanu.

Echipa de producţie a spectacolului este formată din Tudor Lucanu – regia artistică, Irina Moscu – scenografie/lumini şi Sebastian Raţiu – regia tehnică.

Distribuţia: Cosmin Panaite, Cătălin Ştefan Mîndru, Sebastian Bădărău, Clara Popadiuc, Alexandru Marin, Delu Lucaci, Horia Butnaru, Sergiu Moraru, Cristina Florea şi Diana Lazăr.

Preţul unui bilet la spectacol este de 25 lei. Biletele se pot rezerva la numărul de telefon 0759 048 677, de luni până vineri, între orele 8 – 14, sau pe adresa de e-mail bilete@teatrulmateivisniec.ro. Biletele se eliberează de luni până vineri, între orele 13 – 16.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI