Şeful UPU Suceava, dr. Liviu Cîrlan:

180 de victime ale accidentelor rutiere au primit îngrijiri la UPU Suceava în lunile iulie şi august

Medicul-şef al Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul SJU Suceava, Liviu Cîrlan, a declarat că 180 de persoane, victime ale accidentelor rutiere, au primit îngrijiri medicale în UPU în ultimele două luni, din care 137 adulţi şi 43 copii, patru dintre aceştia având vârsta sub un an.

Cîrlan a spus că, din cele 89 de persoane care s-au adresat în luna august la UPU Suceava, 45 au necesitat internarea în spital, iar alţi 101 pacienţi, victime ale accidentelor rutiere, s-au prezentat la spitalul sucevean în cursul lunii iulie.

Medicul urgentist a precizat că aceste victime ale accidentelor rutiere au vârste cuprinse între câteva luni şi 82 de ani.

El a adăugat că, în cursul lunii august, cele mai multe cazuri de persoane rănite în accidentele rutiere s-au înregistrat în intervalul 21-27 august, când au fost acordate îngrijiri medicale în UPU Suceava pentru 27 de persoane.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: