Rugbi

Trei jucători de la LPS Suceava bat la porţile selecţionatei României U18

Selecţia naţională la categoria de vârstă U18, copii născuţi în anul 2000, are loc la Baia Mare, pe Stadionul „Phoenix”, între 22 şi 27 iulie. Moldova a trimis la acest trial 26 de sportivi. Dintre aceştia, 15 sunt jucători din pachetul de înaintare, iar 11 sunt jucători din linia de treisferturi şi provin de la şapte cluburi din regiune, astfel: 11 de la CSS Bârlad, 4 de la CS Politehnica Iaşi, 2 de la CSS Gura Humorului, 3 de la Tecuci, 3 de la LPS Suceava, 2 de la Brăila şi unul de la CTTV Galaţi.

Liceul cu Program Sportiv din Suceava are trei sportivi la selecţia de la Baia Mare: Constantin Pascu, Ionuţ Cosma şi Alexandru Traci, toţi trei fiind jucători pregătiţi de profesorul Dumitru Livadariu.

 Lista sportivilor:

Stâlpi: Constantin Pascu, Andrei Susanu, Rareş Preluca, Alexandru Nechita;

Taloneuri: Silviu Iacomi, Alexandru Micu;

Linia a II-a: Ştefan Ţaga, Ionuţ Donici, Iustinian Panaite;

Linia a III-a: Ionuţ Cosma, Narcis Holboceanu, Marius Ferariu, Ciprian Donosă, Radu Anton, Ionuţ Bucur;

Mijlocaş la gramadă: Eduard Crăescu, Mihai Barbu;

Mijlocaş la deschidere: George Mania;

Centri: Iulian Trandaf, Sebastian Munteanu;

Aripi: Cosmin Chirică, Silviu Benea, Răzvan Roşca, Laurenţiu Cârlescu;

Fundaş: Cristian Zaharia, Alexandru Traci.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: