Bugetul Consiliului Judeţean Suceava, votat în unanimitate

> Gheorghe Flutur: Mulţumesc grupului PSD şi grupului PNL

Bugetul Consiliului Judeţean Suceava a fost votat, ieri, în unanimitate de consilierii judeţeni suceveni.

Tot ieri, consilierii judeţeni au mai votat un proiect prin care se aprobă extinderea Secţiei de Cardiologie a Spitalului Judeţean Suceava, ca şi includerea mai multor drumuri judeţene în planul de modernizare prin PNDL.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că plenul Consiliului Judeţean Suceava a dat dovadă de maturitate deplină în ceea ce priveşte proiectele majore ale judeţului.

„În primul rând s-a aprobat în unanimitate bugetul Consiliului Judeţean Suceava, un buget de 389 de milioane de lei. Mulţumesc şi grupului PSD şi grupului PNL pentru operativitate şi unanimitate” a declarat Flutur.

El a spus că în buget este un deficit de 25 de milioane de lei pentru fondul de salarii, reprezentând salariile pe ultimul trimestru la DGASPC Suceava şi pe ultima lună a anului pentru şcolile speciale.

„Sper în rectificare pozitivă în partea a doua a anului” a spus Flutur, care a menţionat că situaţia este similară şi în alte judeţe.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI