În centrul Sucevei

Trei oameni, la un pas să fie striviţi, în maşină, de un copac doborât de vânt

Vântul puternic de ieri a pus în pericol vieţi omeneşti şi a provocat pagube în municipiul Suceava. Vântul a pus la pământ panouri, a doborât arbori care au căzut peste maşini şi a luat acoperişul unui imobil din centrul localităţii.

Norocul sau protecţia divină a făcut ca trei persoane aflate într-o maşină să scape toate cu viaţă, după ce un arbore din parcul Catedralei Catolice a căzut pe şosea, doborât de rafale.

Maşina se afla în trafic, în zona Bisericii „Sf. Înviere”, când şoferul şi cei doi pasageri ai săi s-au trezit loviţi de copac. Căderea a fost însă amortizată de cablurile dintre stâlpi ale companiilor de comunicaţii, pentru că, dacă nu ar fi fost acestea, oamenii din maşină n-ar fi avut mari şanse.

Alt noroc a fost că, în momentul când copacul a fost doborât de vânt, pe trotuar nu circula nimeni.

Una dintre crengi, groasă de altfel, a intrat prin partea de sus a parbrizului; dacă ar fi intrat câţiva centimetri mai jos, ar fi lovit conducătorul auto drept în piept…

Doi oameni din autoturism au fost totuşi răniţi şi au primit îngrijiri de la paramedicii SMURD, apoi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă, pentru că suferiseră câteva traumatisme.

Timp de câteva zeci de minute, circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate, până ce pompierii şi angajaţi ai municipalităţii au tăiat copacul şi au degajat şoseaua.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI