Miss Franţa a fost aleasă Miss Univers

Miss Franţa, Iris Mittenaere, 24 de ani, a fost aleasă luni Miss Univers în cadrul unui concurs televizat desfăşurat la Manila, impunându-se în finală în faţa concurentelor din Haiti şi Columbia, relatează AFP. Născută la Lille, în nordul Franţei, Mittenaere, în prezent studentă la chirurgie dentară, a fost aleasă Miss Franţa în 2016 şi Miss Nord-Pas-de-Calais în 2015. Frumoasa şatenă de 1,72 metri a declarat că dacă va câştiga concursul de frumuseţe, va face campanie pentru promovarea igienei orale, potrivit site-ului Miss Univers, care o descrie pe câştigătoare ca o iubitoare „a sporturilor extreme, a călătoriilor şi a gătitului de preparate franţuzeşti”.

Iris Mittenaere s-a impus în finală în faţa lui Raquel Pelissier (25 de ani), reprezentând Haiti, şi a columbiencei Andrea Tovar (23 de ani). În total, 86 de tinere au concurat în cadrul celei de-a 65-a ediţii a concursului Miss Univers. La ediţia precedentă, filipineza Pia Alonzo Wurtzbach a primit titlul, după o gafă a prezentatorului care o desemnase iniţial câştigătoare pe Miss Columbia.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI