Gheorghe Flutur susţine că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că vineri a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi.

Flutur a declarat că reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere l-au informat că acest ordin a fost emis, iar lucrările efective vor începe din primăvara anului viitor.

El a explicat că până la începerea lucrărilor se vor reloca unii stâlpi ai reţelei electrice care sunt pe traseul şoselei de centură.

Flutur consideră că astfel a fost deblocat încă un proiect din judeţul Suceava.

El a spus că din informaţiile primite, documentaţia a fost aprobată cu aceeaşi constructor.

„Din păcate în ultimii patru ani nu s-a făcut nimic în privinţa acestei investiţii, şi este important că se va începe în primăvară”, a subliniat Gheorghe Flutur care şi-a exprimat satisfacţia că au fost găsite soluţii de deblocare a proiectului de la Rădăuţi.

Centura municipiului Rădăuţi va costa 82,21 milioane de lei, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

Şoseaua de centură va avea o lungime de 16,57 km, proiectantul fiind SC Tehnostrade SRL Bacău, consultantul SC Luka Way, iar firma care va executa lucrările SC UMB Spedition.

Lucrările ar urma să fie finalizate în 36 de luni de la emiterea ordinului de începere.

În cazul acestui proiect s-a analizat posibilitatea rezilierii contractului ca urmare a modificărilor apărute în normative faţă de proiectul tehnic elaborat şi aprobat în anul 2011.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: