CL Suceava aprobă modernizarea a şase parcări

asfalt-parcareConsiliul Local Suceava, întrunit marţi, în ultima şedinţă din acest mandat, a decis modernizarea a şase parcări de reşedinţă.

Cele şase parcări care vor fi modernizate sunt de la Piaţa Mică (Zorilor – 1900 mp), de pe strada Scurtă (580 mp), cea de pe strada Ştefan Tomşa (480 mp), cea de pe strada Teodor Ştefanelli (200 mp), cea din zona blocului „Vapor” (370 mp) şi cea de pe strada Luceafărului (900 mp).

Primarul Ion Lungu a salutat decizia Consiliului Local care a aprobat hotărârea, după ce consilierii locali PSD au susţinut proiectul.

„În al 12-­lea ceas, consilierii PSD au votat pentru modernizarea a şase parcări de reşedinţă din Suceava. Campania electorală s­-a încheiat şi cred că celor de la PSD le era ruşine să voteze a doua oară împotriva modernizării acestor parcări”, a spus viceprimarul Lucian Harşovschi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: