Lupte greco-romane

Suceava, în premieră, gazda etapei finale a Campionatului Naţional Şcolar

La finele acestei săptămâni, municipiul Suceava va fi, în premieră, gazda etapei finale a Campionatului Naţional Şcolar la lupte greco-romane. Peste 120 de sportivi de la 25 de cluburi din toată ţara se vor lupta la cele 10 categorii de greutate pentru un loc pe podium la aceste finale, care vor avea loc în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

În lupta pentru titlurile naţionale, dar şi pentru medaliile de argint şi bronz s-au calificat şi cinci sportivi de la echipa gazdă, LPS Suceava, sportivi antrenaţi de Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan. La categoria 50 de kilograme va lupta Ioan Moisei, în timp ce colegul său Răzvan Mihalache va evolua la 63 de kilograme, Andrei Rusu la categoria 54 de kilograme, Adrian Agache la categoria 69 de kilograme, iar Teodor Chira la 85 de kilograme, primii doi fiind pregătiţi de Andrei Bolohan, iar următorii trei de antrenorul Valerică Gherasim.

„Ne bucurăm că am reuşit să găzduim aceste finale naţionale, în premieră la şcolare. Avem cinci sportivi calificaţi, deşi puteam să avem mai mulţi, şi ne dorim ca toţi să urce pe podium, iar în plus doi sau trei dintre ei să devină campioni naţionali”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim, cel ce pregăteşte sportivii de la LPS Suceava alături de Andrei Bolohan.

Etapa finală a Campionatului Naţional Şcolar la lupte greco-romane este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava.

Programul turneului final:

14 mai 2016 – Sala LPS Suceava:

orele 9-12 – Reuniunea I

orele 16-18 – Reuniunea II

15 mai 2016 – Sala LPS Suceava:

orele 9-11 – Finale

ora 11 – Festivitatea de premiere

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: