Consilierul local Mihai Vitcu (PNL) şi-a dat demisia din deliberativul fălticenean

Începând cu 1 aprilie, prof. pensionar Mihai Vitcu nu mai este consilier local în cadrul Consiliului Local Fălticeni. Mihai Vitcu şi-a motivat decizia prin neintroducerea în plenul deliberativului local a unei hotărâri de consiliu local prin care să fie reduse taxele şi impozitele locale.

„Speranţa mea şi a miilor de locuitori din municipiul Fălticeni de a se reveni la taxele şi impozitele stabilite prin proiectul iniţiat de primarul Gheorghe Cătălin Coman în noiembrie 2015 s-a epuizat prin respingerea propunerilor noastre din februarie 2016. De asemenea, această demisie este şi un protest faţă de modul cum se cheltuiesc banii publici în lucrări mai mult sau mai puţin necesare în instituţiile de învăţământ şi de sănătate, precum şi pentru proiecte aberante gen fântâni arteziene, megaştrandul de la Nada Florilor, coşuri de fum, lucrări fără finalitate la aşa-zisa maternitate etc. Sper ca dictatura şmecherilor din acest oraş să dispară şi să intrăm într-o normalitate” a precizat Mihai Vitcu în demisia înaintă secretarului municipiului Fălticeni, Mihaela Busuioc.

Deputat în perioada 1996-2000 din partea Partidului Democraţiei Sociale din România, fost inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava în perioada 2000-2004 şi membru marcant al PSD, Mihai Vitcu s-a înscris în PDL în 2008, iar în 2012 a fost ales consilier local pe listele PDL, devenit ulterior PNL.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: