A reapărut „doctorul” hoţ de buzunare !

hot-de-buzunarePoliţiştii suceveni au primit spre cercetare un caz de furt ce aminteşte de „doctorul” care, vara trecută, a furat câteva portofele „consultând” trecători pe la buzunare.

 Miercuri, pe la ora 13.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un localnic de 85 de ani că, în cursul zilei, un bărbat necunoscut i-a sustras din buzunar un portofel cu bani şi documente.

Cercetând, oamenii legii au aflat că, în ziua respectivă, pe la ora 11, când se afla pe str. Ştefan cel Mare, bătrânul a fost acostat de un bărbat necunoscut care s-a recomandat medic. Acesta a intrat în vorbă ca şi cum bătrânul ar fi trebuit să-l cunoască şi, arătându-se îngrijorat de starea lui de sănătate, a început să-l pipăie pe corp, mai ales în zona buzunarelor de la piept.

După plecarea „medicului”, bătrânul a observat că nu mai are portofelul cu ceva bani şi acte în el.

Câteva cazuri similare au apărut în atenţia poliţiei în vara anului trecut, „doctorul”, nedescoperit atunci, dispărând însă din peisaj.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: