Slobodanka Tosic, fost model Playboy, condamnată la doi ani de închisoare pentru tentativă de asasinat

Slobodanka TosicSlobodanka Tosic, fost model Playboy şi personaj de televiziune celebru în Balcani, a fost condamnată la Sarajevo la doi ani de închisoare pentru complicitate la tentativă de asasinat, relatează EFE. Potrivit Tribunalului pentru crimă organizată din Bosnia şi Herzegovina, faptele au avut loc în aprilie 2006, când bosniaca făcea parte dintr-un grup criminal organizat.

Tosic, acum în vârstă de 29 de ani, era în relaţii cu un şef mafiot bosniac şi făcea parte dintr-un grup criminal responsabil de mai multe asasinate, tentative de asasinat şi spălare de bani. Arestată în iulie anul trecut în Croaţia, Slobodanka a fost extradată în ţara natală Bosnia şi Herţegovina pentru a fi judecată. Ea poate face recurs la sentinţă. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: