Cătălin Nechifor a făcut anunţul aşteptat în partid: va candida pentru şefia PSD Suceava

> Alegerile vor fi organizate în 30 septembrie

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat, joi, în cadrul şedinţei Biroului Executiv al PSD Suceava, că va candida pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul acestei şedinţe, Nechifor şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat.

Dacă va fi reales, Nechifor ar fi la al treilea mandat de preşedinte în fruntea Organizaţiei Judeţene PSD Suceava.

Până în prezent nici un alt membru al organizaţiei judeţene nu şi-a anunţat candidatura pentru această funcţie.

Biroul Executiv al PSD Suceava a stabilit ca alegerile în cadrul Organizaţiei Judeţene PSD Suceava să se desfăşoare în data de 30 septembrie.

În aceeaşi şedinţă, membrii Biroului Executiv au votat în unanimitate să solicite conducerii centrale a PSD să organizeze Congresul PSD în prima jumătate a lunii octombrie.

„Biroul Executiv a votat în unanimitate propunerea către conducerea naţională ca până la mijlocul lunii octombrie să aibă loc Congresul Naţional al PSD, aşa încât data de 1 decembrie să poată fi începutul campaniei pentru alegerile locale din vara anului viitor” se arată în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: