Zeci de localnici din Dărmăneşti acuză o angajată a CAR Pensionari că a făcut împrumuturi fictive pe numele lor

> Ieri, femeia nu era încă de găsit

scandal CARPPoliţiştii din Dărmăneşti au început cercetări faţă de Elena Ladaniuc, reprezentanta CAR Pensionari pe raza localităţii, sub aspectul comiterii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Femeia a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce, miercuri seară, un grup de localnici s-au adunat în faţa casei sale pentru a-i cere explicaţii în legătură cu împrumuturi despre care ei nu ştiu să le fi contractat.

Oamenii s-au adunat spontan şi cereau ca femeia să iasă afară pentru a le explica de ce au primit de la CAR Pensionari înştiinţări în legătură cu o serie de sume de rambursat, ei ştiind că nu au astfel de datorii faţă de instituţia financiară în cauză.

În faţa grupului de oameni, nora femeii căutate a sunat la poliţie, la faţa locului deplasându-se o patrulă a postului din localitate, care a început primele cercetări.

Oamenii erau relativ liniştiţi, nu a fost scandal, ci doar aveau o nedumerire generală şi bănuiala că pe numele lor Elena Ladaniuc a operat obţinerea de împrumuturi fictive.

Însă femeia căutată nu era la domiciliu şi nimeni, nici familia, nu ştia unde s-ar putea afla aceasta. Astfel că, în jurul orei 18.30, localnicii s-au împrăştiat pe la casele lor. Până ieri la prânz, Elena Ladaniuc încă nu apăruse.

Se pare că odată cu mişmaşurile angajatei CAR Pensionari s-au trezit în postură de datornici zeci de localnici, membri ai casei de ajutor reciproc.

Până ieri la prânz însă, o singură persoană depusese plângere oficială la poliţie, dar exemplul ei urma să fie luat şi de alte presupuse victime ale femeii din Dărmăneşti.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: