Lady Gaga, look înspăimântător în rolul din „American Horror Story: Hotel“

lady-gaga-ahs-hotelPublicaţia Entertainment Weekly a dezvăluit în premieră lookul artistei pop Lady Gaga, care va interpreta rolul unei contese ucigaşe dintr-un hotel în seria horror „American Horror Story: Hotel”, scrie UPI.com. Artista în vârstă de 29 de ani a pozat pentru cel mai recent număr al Entertainment Weekly înaintea debutului în „American Horror Story: Hotel” în reţeaua FX. Producătorul Ryan Murphy a confirmat că Lady Gaga va juca rolul contesei Elizabeth de Bathory, care administrează hotelul Cortez şi este implicată în jocuri malefice. În realitate contesa Elizabeth de Bathory a fost acuzată că a ucis sute de tinere în 1610 şi ar fi făcut baie în sângele victimelor sale pentru a-şi păstra tinereţea. „M-am întors la ceva în care cred foarte mult şi anume arta întunecată”, a postat Lady Gaga, adăugând că „nu este ceva în care oricine crede, însă pentru cei care cred – fanii Horror Story, fanii mei – este o legătură directă între noi”.

Seria „American Horror Story: Hotel” va avea premiera în 7 octombrie, având în distribuţie printre alţii pe Sarah Paulson, Kathy Bates, Emma Roberts, Evan Peters, Finn Wittrock and Wes Bentley.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: