Traian Andronachi acuză că şedinţa PSD Rădăuţi de alegere a conducerii s-a făcut „la secret“

Fostul viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului Rădăuţi, Traian Andronachi, a criticat, joi, modul în care a fost organizată şedinţa de alegeri din cadrul PSD Rădăuţi, precizând că era normal să fie invitat la această şedinţă.

Iată comunicatul lui Traian Andronachi:

„Şedinţă cu tendinţă. Echipa PSD Rădăuţi este o echipă unită, în care ideologiile şi oamenii pot fi diferiţi, dar important este că există respectul… Asta defineşte un om, o organizaţie, ne arată ceva concret despre verticalitatea şi intenţiile acestora. Tocmai de aceea când are loc o şedinţă, reprezentanţii acestei organizaţii, pentru a nu se dezbrăca de corectitudinea şi transparenţa cu care au fost înzestraţi procedează cum se cuvine şi invită TOŢI membrii la şedinţele care nu sunt deloc SECRETE să ia parte la dezbateri, cât să şi VOTEZE ceea ce reprezentantul ŞEF a dorit. Schimbând registrul şi privind cu seriozitate la cele ce se întâmplă, vă mărturisesc că este o noutate pentru mine să constat că o şedinţă a unei organizaţii legale poate fi secretă, mai ales una în care se hotărăşte persoana candidatului unui partid la o funcţie. De asemenea, consider că invitarea unor simpatizanţi ai Domnului Tătar şi evitarea concurenţei este o soluţie greşită deoarece ea denotă teama de adversari. Nu pot să judec sau nu vreau să judec de ce Domnul Tătar a ales această variantă din poziţia conducătorului unui partid care reprezintă peste 25% din numărul alegătorilor din Rădăuţi deoarece nu ştiu încă cine au fost cei x votanţi (câteva zeci), dar, câţiva din 4-5000 de membri PSD nu poate constitui o majoritate. Sunt încă sub efectul surprizei provocat de această decizie a Domnului Tătar, deoarece sunt uimit că în mileniul trei mai există încă astfel de practici feudale. Nu pot să cred că persoane care reprezintă interesele alegătorilor iau decizii fără să-i consulte pe aceştia şi asta mai ales la nivelul Rădăuţiului oraş blestemat parcă să trăiască cu capul în nisip”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: