Cu note maxime la bacalaureat şi evaluarea naţională

Cinci absolvenţi de liceu şi 29 de gimnaziu din judeţ, premiaţi de MECS

Cinci absolvenţi de liceu şi alţi 29 de absolvenţi de gimnaziu din judeţ, care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2015, respectiv la evaluarea naţională, vor fi premiaţi de MECS.

Potrivit Ordinului MECS nr. 4652 din 30 iulie 2015, absolvenţii de liceu care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2015, precum şi absolvenţii de gimnaziu care au obţinut media 10 la evaluarea naţională vor primi stimulente financiare din partea MECS în cuantum de 3000 de lei, respectiv 1000 de lei.

Potrivit listelor publicate în ordinul respectiv, cinci absolvenţi de liceu şi 29 de absolvenţi ai învăţământului gimnazial din judeţul nostru au obţinut media 10 la bacalaureat, respectiv la evaluarea naţională.

Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Gheorghe Lazăr, a precizat, vineri, că, avându-se în vedere perioada vacanţei de vară şi necesitatea transmiterii către MECŞ a dovezii efectuării plăţii, IŞJ Suceava va vira unităţilor de învăţământ sumele aferente pentru premierea absolvenţilor de liceu şi clasa a VIII-a care au obţinut media 10 la examenele naţionale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: