Astra, curajoasă şi victorioasă în faţa olandezilor de la AZ Alkmaar

Astra a reuşit să se impună cu 3-2 în faţa lui AZ Alkmaar, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Giurgiuvenii au făcut însă un nou meci care a provocat palpitaţii. În minutul 13, olandezii conduceau deja cu 2-0, dar băieţii lui Şumudică nu stau mult să plângă unul pe umărul celuilalt şi atacă în continuare poarta olandezilor, olandezii ajung din nou în atac, iar meciul e cu adevărat un spectacol

Răsplata pentru Astra vine în min. 25 din prima repriză. Budescu execută cum doar el ştie un corner de pe partea stângă, îi pune balonul pe cap lui Boldrin, care trimite spre poartă plasat, în aşa fel încât portarul respinge în propria plasă.

Giurgiuvenii îşi revin, domină jocul, iar Budescu are două ocazii imense de a egala.

2-2 face însă Denis Alibec, în min. 41, după o fază aglomerată în careul olandezilor de la AZ Alkmaar.

Vine apoi 3-2 pentru Astra, cu puţin înainte de fluierul de pauză. Autor „moral” este Budescu, din nou Budescu, ce aşază perfect mingea, din corner, la piciorul lui Dandrea (intrat în locul lui Boldrin, accidentat) şi care o trimite în poartă.

De pauză are nevoie toată lumea din teren, de pe marginea lui sau în faţa ecranelor.

În partea a doua a meciului, Astra joacă precaut, rămâne mai mult timp în defensivă, închizând drumurile olandezilor spre poarta lui Silviu Lung junior.

În faţa eroismului şi voinţei grozave ale giurgiuvenilor, oaspeţii nu mai înscriu, iar Astra pleacă săptămâna viitoare în Olanda cu şanse de calificare în grupele Europa League.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: